And I feel the urge to write

All isn’t going in my way. Rasa macam fuck here, fuck there, fuck everywhere.

First and foremost if of course my dad. I don’t know, I still keep my grudge to him. Sampai bila? Aku pun taktau.

Dah tu aku dengan Ady is sooooooo awkward with me. Actually it’s the other way around. Aku sooooooooo awkward dengan Ady after I confess to her. I felt like I shouldn’t have done that.

Ady : Why not you just go and confess to the girl that you like? You won’t lose a thing.

Well I lost you didn’t I? Now nak rebuild balik the relationship which aku tak rasa pun boleh rebuild balik. Fuck!

Then baru tadi Navin cakap aku dah takleh nak main badminton dah lepas ni. WTF?? Why now? Kenapa selama ni main elok je? Oh why you concern for my accident or injuries, is that it? Mother F sakit sendiri pandai2 la bertanggungjawab untuk diri sendiri. Kaki aku ni takde pun aku complain dekat korang kan. Fuck off la. Bukannya ramai sangat orang sampai orang ada yang takleh nak main.

Then aku terlepas promotion nak beli tiket flight pergi Melbourne. Aku hesitate okay. Dengan takde duit sangat pun lagi. Pagi pukul 3 tengok ada promotion lagi. Petang pukul 6 tengok dah takde on that date. Whyyyyyyyy. Now the earliest date yang murah and ada promo is on Monday, which is on Raya. Sebabkan ibu nak lari dari Ampang ni time raya, aku fikir why not pergi Aussie. At least she deserves to go to another country selain dari Thailand dengan Indo. Bapak nak bawak? HahahahaHAHAHAHAHA MOTHERFUCKER. Bawak la perempuan lain pergi Thailand, pastu henjut sampai puas. Dulu dah kena bantai tak serik lagi, aku siap doa yang kau selamat time operation dulu, cakap yang kau akan insaf pasni. Tapi takkk, kau nak jugak pergi karaoke, kau nak jugak pergi dating dengan makwe kau. Bro, lu kurang ajar la. Apesal? Takleh panggil bro? Kata nak feel muda mudi balik. FUCK YOU!

And time dekat office tadi aku check yang how much Exxon bayar untuk aku dekat Pantheon. Fucking, more than what I earn in my bank la sial. Pastu Dyana boleh cakap yang aku earn a lot, very very much like what, 3k? Aku taktau whether aku patut rasa marah ke sedih.

Kyna? History. Time will fade everything, even hope. I won’t wait for something that won’t be happening. I miss our moment together, but I have to carry on. You’ve been a burden to me for so long now. I hope your life crash in front of your eye.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: