Ferrero Rocher

Posted in Uncategorized on January 22, 2012 by puteih

I will always remember this, no matter how hard I try to dispose the memory of it

Advertisements

CS110 Uitm Melaka

Posted in Uncategorized on October 5, 2011 by puteih

Orang lain dah grad kau baru terkial-kial nak belajar kan?

 

Padan muka kau lahanat.

Kawan2 dah nak grad

Posted in Uncategorized on September 30, 2011 by puteih

So yesterday I had my dinner with DCS5B’s students. Then there’s one point where they talked what would they do after finished their dip.

“Aku nak buat game ntok kawan2 aku.”

“Aku serius xminat programming, aku nak pegi design la.”

“Aku taktaw aku nak buat ape pas ni. Tengok mak bapak aku ah.”

 

Then a moment of silence came. Maybe they forget that I extends 😦

Knape saya masih menipu

Posted in Uncategorized on May 12, 2011 by puteih

Semalam charger laptop saya rosak. Hence; laptop saya tak boleh nak on. Jadi saya plan nak pegi tukar di kilang nya terus, iaitu di Kepong. Saya plan nak bawak Sakinah sekali, tp nak kena bawak kereta. Kang ibu cakap apa pulak sebab saya kalau keluar bawak motorsikal.

Fikir punya fikir, akhirnya saya buat keputusan nak bawa ibu jumpa sakinah sekali. Dah saya beritahu ibu saya akan rancangan saya nak bawa sakinah sekali, ibu beri nasihat. Dah bagi nasihat, ibu takmaw bawak sakinah.

“Once you get into your working days, you’ll find a lot more women…” dan seterusnya.

Sebab tu saya masih menipu sampai sekarang. Kalau tak, bila saya berbincang tentang sakinah mesti saya yang kalah.

Everywhere is chaos

Posted in Uncategorized on March 11, 2011 by puteih

During my stay at home, my parents fought. For over 6 years.

Meanwhile in my rent home, my housemate fought something which is very stupid.

And meanwhile in our class, the students are fighting who gets to sit at the back.

Why chaos chases me? Whyyyyyyyy~~~

Oh by the way, Japan was hit with an earthquake. 8.9 Richter scale.

Take 9 take bape ntah

Posted in Uncategorized on February 11, 2011 by puteih

1. Nuuuhhhhh, I’m losing myself to games again ><

2. Best nye duduk kat luar kampus. Tapi, cambest jugak duit aku klua.

3. Aku tanye faz, kalau gaduh dalam kapel tu normal la kan. X gaduh x sah. And he said, “Kau la yang x normal. Orang xnak gaduh kau nak gaduh.”.

4. Saya x reti bersukan bang. Tapi kalau tolong menolong orang saya reti.

5. BI aku dah merosot dengan corot nya. Tengok aku mane tulis blog dalam BI dah. Hesh

6. Curang kah aku kalau aku mintak pendapat aku kat perempuan lain? X kan?

7. Aritu raya cina best. Ade satu part ble dorang gelak ramai2 aku gelak skali. Pastu dorang cakap aku paham ke Hokkien?

8. Hari jumaat hari first aku terlepas kelas dengan xsengaja >=O dem sungguh ble bangun2 dah pukul 1 ptg.

9. Saya maw jadi Mr. Muscle boleh x?

Gunung Lang

Posted in Daily Life on December 29, 2010 by puteih

http://photo1385.com/?p=1355